Home Wie-is-wie Stephanie Devos

Stephanie Devos

Voorzitter

Stephanie is reeds jaren gebeten door de politieke microbe. Na haar studies politieke wetenschappen en politieke communicatie aan de UAntwerpen ging ze in januari 2016 van start als politiek medewerker voor de N-VA in het Vlaams Parlement. In april 2019 ruilde ze het Vlaams Parlement in voor de Kamer van Volksvertegenwoordiger, waar ze van start ging als medewerker van Kamerlid Valerie Van Peel. Stephanie is ook actief bestuurslid van N-VA Kalmthout en nam deel aan de lokale verkiezingen van oktober 2018.

In december 2018 werd ze verkozen tot voorzitter van Jong N-VA Kalmthout. "We hebben een geëngageerde ploeg die ik met trots zal leiden”, aldus Stephanie Devos. "Met talrijke acties op het programma willen wij de Kalmthoutse jongeren, maar ook de Kalmthoutenaar ik het algemeen, betrekken en warm maken voor politiek."

Bovendien is Jong N-VA Kalmthout voor Stephanie meer dan een politieke jongerenafdeling: “We zijn een vriendengroep met eenzelfde visie en we beseffen hoe belangrijk en waardevol samenwerken is om samen een mooi resultaat te behalen.”

 

Kalmthout
15 feb 1993
Tel.
0498843269