Home Wie-is-wie Servaas Hiel

Servaas Hiel

Bestuurslid

Servaas Hiel is sinds februari 2019 bestuurslid bij Jong N-VA Kalmthout. Momenteel studeert hij biomedische laboratoriumtechnologie aan de Karel de Grote-Hogeschool te Antwerpen.

Hij groeide op in een warm gezin met een oudere zus en is het dus gewend om als jongste zijn mannetje te staan. Deze eigenschap zal hij dan ook goed kunnen gebruiken, want met zijn 18 jaar is Servaas onze jongste leeuw. 

Verder is Servaas heel sportief en gepassioneerd, zo speelde hij in 2012 het BK tennis in de reeks 14 jaar. In zijn vrije tijd doet hij verder ook fitness en fotografie.

Hoe Servaas met Jong N-VA Kalmthout in contact kwam? Hij deed enkele goede voorstellen omtrent een dispuut in de gemeente. Na een geslaagd gesprek met enkele bestuursleden was hij - maar ook wij - volledig overtuigd. "Ik ben politiek geïnteresseerd en wilde mijn steentje kunnen bijdragen . Het contact met onze voorzitter Stephanie kwam dan ook op het juiste moment. Ik ben ongelooflijk blij dat ik deze kans gekregen heb" aldus Servaas.

En of wij ook blij zijn met deze jonge leeuw en zijn engagement!

Kalmthout
06 nov 2000