Home Wie-is-wie Eva Weyns

Eva Weyns

Penningmeester

Eva Weyns is sinds augustus 2016 bestuurslid bij Jong N-VA Kalmthout. Momenteel studeert ze Handelswetenschappen aan de KU-Leuven in Antwerpen.

Ze is een enthousiaste spring in het veld die op groeide met drie oudere broers en kan haar mannetje dus meer dan staan. Dit bewees ze ook op haar buitenlandse stages die ze deed twee keer 6 maanden deed in Barcelona en Hong Kong.

Eva is gepassioneerd door reizen en sport veel in haar vrije tijd. In 2015 liep ze als 19-jarige haar eerste marathon in New York. In 2018 liep ze deze marathon opnieuw.

Via een vriend leerde ze Jong N-VA Kalmthout kennen en al snel trad ze toe tot het bestuur. ‘Bij de eerste vergadering voelde ik mezelf meteen thuis. Het leek alsof ik al jaren bevriend was met de andere bestuursleden. Het jongerenbestuur is een erg leuke groep die enthousiast meewerkt om van Kalmthout nog een betere gemeente te maken voor jong en oud', aldus Eva. In 2019 werd ze ook bestuurslid bij N-VA Kalmthout. Ze wil zich verder inzetten voor een groen en beter Kalmthout. “Kalmthout is een mooie en groene gemeente, dit moet ook zo blijven!”.